By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
457,887 Members | 954 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 457,887 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Weirdness... huh? (specified web server not running ASP.NET version 1.1)

P: n/a
My development machine has been working perfectly, writing ASP.NET apps,
etc...

I just went to open a project and it said:
"Visual Studio .NET has detected that the specified web server is not
running ASP.NET version 1.1. You will be unable to run ASP.NET Web apps or
services."

I reran "aspnet_regiis -i " but it still gives me the error. Here's the
output:
C:\Documents and Settings\MyName>aspnet_regiis -i
Start installing ASP.NET (1.1.4322.0).
Finished installing ASP.NET (1.1.4322.0).

Any ideas?

I didn't uninstall/install anything recently.

Hmmm... :(

Thanks.
Nov 18 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
Have you checked to see if any of the normal services have stopped (like
the web publishing service), tried iisreset, etc? It's a long shot, but a
possibility.

Chris
--------------------
From: "VB Programmer" <Do*****************@jEmail.com>
Subject: Weirdness... huh? (specified web server not running ASP.NET version 1.1)Date: Fri, 11 Jun 2004 18:16:45 -0400
Lines: 23
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1409
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1409
Message-ID: <OL**************@TK2MSFTNGP12.phx.gbl>
Newsgroups: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
NNTP-Posting-Host: 154.121.33.65.cfl.rr.com 65.33.121.154
Path: cpmsftngxa10.phx.gbl!TK2MSFTFEED01.phx.gbl!TK2MSFT NGP08.phx.gbl!TK2MSFTNGP12
..phx.gblXref: cpmsftngxa10.phx.gbl microsoft.public.dotnet.framework.aspnet:240202
X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet

My development machine has been working perfectly, writing ASP.NET apps,
etc...

I just went to open a project and it said:
"Visual Studio .NET has detected that the specified web server is not
running ASP.NET version 1.1. You will be unable to run ASP.NET Web apps or
services."

I reran "aspnet_regiis -i " but it still gives me the error. Here's the
output:
C:\Documents and Settings\MyName>aspnet_regiis -i
Start installing ASP.NET (1.1.4322.0).
Finished installing ASP.NET (1.1.4322.0).

Any ideas?

I didn't uninstall/install anything recently.

Hmmm... :(

Thanks.


Nov 18 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.