By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
440,874 Members | 1,028 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 440,874 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

IIS6 Application Pool Identity 'invalid'

P: n/a
I'm trying to get the DefaultAppPool to run under the domain account
that we're using for the IIS6 anonymous account, but keep getting the
following warning in the system event log:

The identity of application pool 'DefaultAppPool' is invalid, so the
World Wide Web Publishing Service can not create a worker process to
serve the application pool. Therefore, the application pool has been
disabled.

followed by this error upon making a web request to the server
application:

A failure was encountered while launching the process serving
application pool 'DefaultAppPool'. The application pool has been
disabled.

The account we're trying to use is a valid domain account and is a
member of the local administrators' group.

What am I doing wrong?

Thanks in advance...

Matt
Nov 17 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
Hi,

try to add new application pool and to set the new one Identity. that
works for me. you can change the application pool of application from
the application settings.

Natty Gur[MVP]
Phone Numbers:
Office: +972-(0)9-7740261
Fax: +972-(0)9-7740261
Mobile: +972-(0)58-888377
*** Sent via Developersdex http://www.developersdex.com ***
Don't just participate in USENET...get rewarded for it!
Nov 17 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.