By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
459,203 Members | 1,623 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 459,203 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Macintosh Explorer browser viewing ASP.NET pages

P: n/a
We recently developed a .NET application in C#. It appears to work fine on
a majority of browsers with subtle variation, with the exception of Explorer
on a Mac. Now, I wish I could throw the Macs out the window, but I can't,
so ...

I'm aware of a posted bug that Microsoft is aware of
(http://support.microsoft.com/default...b;en-us;818803) but this is
related to client side validation, and a few other items that don't appear
to jive with our problem. In our case the following occurs:

1. Site works fine for a while.
2. All of a sudden, the Click events on buttons suddenly don't fire. This
happens on multiple pages. Based on our error handling, it appears that no
exceptions are thrown.
3. After clicking a button, the spinning wheel will appear while your mouse
remains over the button. After moving your mouse off the button, the
spinnig wheel returns to a normal cursor. That's all that happens.

Odd. Suggestions or comments? Methods to debug on a different platform?
Funny that the one problematic browser is IE, and not Netscape. Thanks in
advance!

Mark
fi******@umn.edu
Nov 17 '05 #1
Share this question for a faster answer!
Share on Google+

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.