468,507 Members | 1,597 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 468,507 developers. It's quick & easy.

Upgrade 1 to1.1 Problem need help

I upgraded VS 2003 and asked my ISP (MaximumASP) to upgrade the server to
net 1.1. That was two weeks ago and I am having a problem that will not go
away. When publishing the site from VS I get an error that 1.1 cannot be
found.
Tech takes a few days to figure it out and consult with MS before the come
to the conclusion that a file called get_aspx_ver.aspx is missing or
needed, since the file could not be found the get_aspx_ver.aspx request was
being redirected to my custom 404 page. They put a dummy file in and it
worked for awhile then failed when I lost my connection halfway through an
upload (Not the only time I had lost my connection during U/l). I am stuck,
they seem to be stuck, anybody have any suggestion how we might get unstuck?

Please forward replies to Jon AT Pokersearch DOT com (replace AT with @ and
Dot with .) as well as posting to the thread.
Nov 17 '05 #1
1 1447
Jon,
VS.NET 2003 is using that file, get_aspx_ver.aspx to retrive the version
number from the web server of the .NET framework that is running
applications. The file doesn't ever exist. This is an upgrade over VS 2002
which requested a similar file with the .tmp extension. When you have a
custom 404 page, it seems that it isn't being routed through the ASP.NET
engine, and thus the headers that ASP.NET sends aren't being added.

If you can manually at HTTP headers to the result that your server sends out
when it requests the custom 404 page, you should add these headers:
X-Powered-By: ASP.NET
X-AspNet-Version: 1.1.4322

Or, a better suggestion is to either
a) Have your ISP add a script map for your website that makes your 404
file go through the ASP.NET engine. This will add the required headers, but
shouldn't affect the performance or speed of your website.
b) Remove the custom 404 page, or make it an .aspx file.
HTH

Ryan Gregg
"noone" <no@one.com> wrote in message
news:OK**************@TK2MSFTNGP12.phx.gbl...
I upgraded VS 2003 and asked my ISP (MaximumASP) to upgrade the server to
net 1.1. That was two weeks ago and I am having a problem that will not go
away. When publishing the site from VS I get an error that 1.1 cannot be
found.
Tech takes a few days to figure it out and consult with MS before the come to the conclusion that a file called get_aspx_ver.aspx is missing or
needed, since the file could not be found the get_aspx_ver.aspx request was being redirected to my custom 404 page. They put a dummy file in and it
worked for awhile then failed when I lost my connection halfway through an
upload (Not the only time I had lost my connection during U/l). I am stuck, they seem to be stuck, anybody have any suggestion how we might get unstuck?
Please forward replies to Jon AT Pokersearch DOT com (replace AT with @ and Dot with .) as well as posting to the thread.

Nov 17 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

1 post views Thread by cpchan | last post: by
4 posts views Thread by Dave Harney | last post: by
reply views Thread by lmartino407 | last post: by
reply views Thread by Brian | last post: by
6 posts views Thread by Joseph Geretz | last post: by
8 posts views Thread by bill.postgresql-users | last post: by
11 posts views Thread by pshindle | last post: by
reply views Thread by NPC403 | last post: by
3 posts views Thread by gieforce | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.