469,646 Members | 1,673 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,646 developers. It's quick & easy.

could not load type "_default"

M
Hi There,
I am having lot of trouble getting out the ASP.NET "dll hell", i hope i
can find the help here. i have coded a simple page using Visual Studio
compiled it. keep on getting works on my computer but when i put this page
on the test sever online on which i have very control and can't recompile
over there. i keep on getting error could not load type "_default". Code for
the page is as follows

<!------------------------- HTML PAGE -------------------------------->
<%@ Page language="c#" Codebehind="default.aspx.cs" AutoEventWireup="false"
Inherits="_default" %>
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN" >
<HTML>
<HEAD>
<title>default</title>
<meta name="GENERATOR" Content="Microsoft Visual Studio 7.0">
<meta name="CODE_LANGUAGE" Content="C#">
<meta name="vs_defaultClientScript" content="JavaScript">
<meta name="vs_targetSchema"
content="http://schemas.microsoft.com/intellisense/ie5">
</HEAD>
<body>
<form id="default" method="post" runat="server">
<P>Welcome to kapurs Site</P>
<P>This is a test page</P>
<P>
<asp:TextBox id="TextBox1" runat="server"></asp:TextBox>&nbsp;
<asp:TextBox id="TextBox2" runat="server"></asp:TextBox></P>
<P>
<asp:Button id="Button1" runat="server" Text="Button"></asp:Button></P>
</form>
</body>
</HTML>

<!---------------------------------------------------------------CODE
BEHIND ------------------------------------->
using System;
using System.Collections;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Web;
using System.Web.SessionState;
using System.Web.UI;
using System.Web.UI.WebControls;
using System.Web.UI.HtmlControls;

public class _default : System.Web.UI.Page
{
protected System.Web.UI.WebControls.TextBox TextBox1;
protected System.Web.UI.WebControls.TextBox TextBox2;
protected System.Web.UI.WebControls.Button Button1;

private void Page_Load(object sender, System.EventArgs e)
{
// Put user code to initialize the page here
}

#region Web Form Designer generated code
override protected void OnInit(EventArgs e)
{
//
// CODEGEN: This call is required by the ASP.NET Web Form Designer.
//
InitializeComponent();
base.OnInit(e);
}

/// <summary>
/// Required method for Designer support - do not modify
/// the contents of this method with the code editor.
/// </summary>
private void InitializeComponent()
{
this.Button1.Click += new System.EventHandler(this.Button1_Click);
this.Load += new System.EventHandler(this.Page_Load);

}
#endregion

private void Button1_Click(object sender, System.EventArgs e)
{
TextBox2.Text = TextBox1.Text ;
TextBox1.Text = "";
}
}
<!--------------------------------------------------------------------------
------------------------------------->

i tried the copy method of the visual studio still same error. i made sure
that there is the dll file in the bin dir which was created when i compiled
the project in VS .net.
My App is named "TestApp1" and dll in the bin is also by that name. i works
fine on my computer when i copy it to some other web folder(virtual
directory app). not when i put on the test server.
my test server is at Hostopia.com which is also in interesting things, they
have Unix and Windows app coexist.

any help would be greatly appreciated

Thanks
m

---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.501 / Virus Database: 299 - Release Date: 7/14/2003
Nov 17 '05 #1
0 3169

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

12 posts views Thread by Georg Brandl | last post: by
reply views Thread by =?Utf-8?B?TGVvbkc=?= | last post: by
6 posts views Thread by =?Utf-8?B?U2NvdHQgVHJpY2s=?= | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.