473,725 Members | 1,816 Online
Bytes | Software Development & Data Engineering Community
+ Post

Home Posts Topics Members FAQ

Random images giving 401/403 errors

This problem has been driving me mad for months.... Seen a few posts on
forums about it but no answers... No mention on MSDN etc.

XP Pro SP1, VS.NET (c#) .Net framework 1.1, IIS 5.1. In a nutshell when
testing my ASP.NET (localhost) apps images randomly don't load on the page.
Examining the IIS logfile shows the missing images give 401 or 403 errors.
Here's an example -

10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/prospect.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/member.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/announce.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/homeicon.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/addlead.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/addprospect.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/addmember.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/changepwd.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/logoff.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET /sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/null 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/prospect.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/member.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/announce.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/homeicon.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/addlead.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/contactlist.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/addprospect.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/addmember.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/home.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/changepwd.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/logoff.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET /sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/null 403

The page rendered with two missing images, which have shown as 'null' above
(the first with the 401 error, the second gave a 403 error). If you
right-click the images and go 'show image' they magically appear. When the
page is posted again, a different number of images will randomly not load or
sometimes you will get lucky and it will all render ok. Sometimes the
page's css file won't load either and I lose the page's stylesheet. The
images directory has anonymous access with full permissions to everyone.

The problem only seems to occur with pages on my local IIS server. Please
someone save my sanity as its making my job as a web developer a nightmare
:(

thanks,

Simon
Nov 18 '05 #1
3 3827
401 means a permission error.
403 means access denied

with a 401 the browser retrys with creditals, but not with 403.

"Simon" <an*******@micr osoft.com> wrote in message
news:Oh******** ******@TK2MSFTN GP12.phx.gbl...
This problem has been driving me mad for months.... Seen a few posts on
forums about it but no answers... No mention on MSDN etc.

XP Pro SP1, VS.NET (c#) .Net framework 1.1, IIS 5.1. In a nutshell when
testing my ASP.NET (localhost) apps images randomly don't load on the page. Examining the IIS logfile shows the missing images give 401 or 403 errors.
Here's an example -

10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/prospect.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/member.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/announce.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/homeicon.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/addlead.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/addprospect.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/addmember.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/changepwd.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/logoff.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET /sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/null 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/prospect.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/member.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/announce.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/homeicon.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/addlead.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/contactlist.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/addprospect.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/addmember.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/home.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/changepwd.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/logoff.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET /sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/null 403

The page rendered with two missing images, which have shown as 'null' above (the first with the 401 error, the second gave a 403 error). If you
right-click the images and go 'show image' they magically appear. When the
page is posted again, a different number of images will randomly not load or sometimes you will get lucky and it will all render ok. Sometimes the
page's css file won't load either and I lose the page's stylesheet. The
images directory has anonymous access with full permissions to everyone.

The problem only seems to occur with pages on my local IIS server. Please
someone save my sanity as its making my job as a web developer a nightmare
:(

thanks,

Simon

Nov 18 '05 #2
That would explain why I have all the 401's and then 200's for the 'ok'
images... but it should be using anonymous access?

On further study I'm also getting 404 (not found?) errors and now 500 errors
as well (the 404 errors also replaces the image path suffix with null). The
'UserControls' is actually a manually mapped virtual directory to another
web app, which I use for the common elements such as images and
stylesheets.. (also allows sharing of webusercontrols between apps). Its
looking like this virtual dir could be causing the problems... Looking at
the log its logging the path up to 'UserControls' as if its denying access
to it (though it is also anonymous / full control to everyone)...

But why are these errors (randomly) occurring? The random part is the most
worrying...

It doesn't happen on production servers (2003 Server with IIS6) btw...

here's another log of a first post to the same page -

16:29:34 127.0.0.1 GET /sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/main.aspx 200
16:29:34 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/global.css 304
16:29:34 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/mnu_vSpacer.gif 200
16:29:34 127.0.0.1 GET /webctrl_client/1_0/tabstrip.htc 200
16:29:34 127.0.0.1 GET /webctrl_client/1_0/tabstrip.htc 200
16:29:34 127.0.0.1 GET /sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/global.css 401
16:29:34 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/prospect.gif 200
16:29:34 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/homeicon.gif 500
16:29:34 127.0.0.1 GET /sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/global.css 500
16:29:34 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/member.gif 500
16:29:34 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/pending.gif 500
16:29:34 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/lead.gif 200
16:29:34 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/announce.gif 200
16:29:34 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/addlead.gif 403
16:29:34 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/addprospect.gif 200
16:29:34 127.0.0.1 GET /sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/null 401
16:29:34 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/changepwd.gif 200
16:29:34 127.0.0.1 GET /sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/null 404
16:29:34 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/addmember.gif 200
16:29:34 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/logoff.gif 200
16:29:34 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/home.gif 200
16:29:34 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/contactlist.gif 200
16:29:39 127.0.0.1 POST /SDA/Tsunami.net/MemberWS/SecurityWS.asmx 200
16:29:39 127.0.0.1 POST /sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/main.aspx 200
16:29:39 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/global.css 304
"bruce barker" <no***********@ safeco.com> wrote in message
news:%2******** ********@TK2MSF TNGP11.phx.gbl. ..
401 means a permission error.
403 means access denied

with a 401 the browser retrys with creditals, but not with 403.

"Simon" <an*******@micr osoft.com> wrote in message
news:Oh******** ******@TK2MSFTN GP12.phx.gbl...
This problem has been driving me mad for months.... Seen a few posts on
forums about it but no answers... No mention on MSDN etc.

XP Pro SP1, VS.NET (c#) .Net framework 1.1, IIS 5.1. In a nutshell when
testing my ASP.NET (localhost) apps images randomly don't load on the page.
Examining the IIS logfile shows the missing images give 401 or 403 errors. Here's an example -

10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/prospect.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/member.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/announce.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/homeicon.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/addlead.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/addprospect.gif 401 10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/addmember.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/changepwd.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/logoff.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET /sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/null 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/prospect.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/member.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/announce.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/homeicon.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/addlead.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/contactlist.gif 200 10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/addprospect.gif 200 10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/addmember.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/home.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/changepwd.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/logoff.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET /sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/null 403

The page rendered with two missing images, which have shown as 'null'

above
(the first with the 401 error, the second gave a 403 error). If you
right-click the images and go 'show image' they magically appear. When the page is posted again, a different number of images will randomly not load or
sometimes you will get lucky and it will all render ok. Sometimes the
page's css file won't load either and I lose the page's stylesheet. The
images directory has anonymous access with full permissions to everyone.

The problem only seems to occur with pages on my local IIS server.

Please someone save my sanity as its making my job as a web developer a nightmare :(

thanks,

Simon


Nov 18 '05 #3
I *think* I've solved it by giving Everyone full access to Temp ASP.NET
files...!? I was getting 'access denied <insert random dependent assembly
name here>' errors after EVERY build of the app (cured by killing
aspnet_wp.exe). As a cure for this I set the full access permissions on
<windir>\Micros oft.NET\Framewo rk\v1.1.4322\Te mporary ASP.NET Files, which
also seems to have cured the random dissapearing image problem as well...

Simon

"Simon" <an*******@micr osoft.com> wrote in message
news:uW******** ******@TK2MSFTN GP12.phx.gbl...
back from holidays :) I'm also getting the odd 500 error as well... What
could be causing this? I've tried disabling AV but it makes no difference...

"bruce barker" <no***********@ safeco.com> wrote in message
news:%2******** ********@TK2MSF TNGP11.phx.gbl. ..
401 means a permission error.
403 means access denied

with a 401 the browser retrys with creditals, but not with 403.

"Simon" <an*******@micr osoft.com> wrote in message
news:Oh******** ******@TK2MSFTN GP12.phx.gbl...
This problem has been driving me mad for months.... Seen a few posts on forums about it but no answers... No mention on MSDN etc.

XP Pro SP1, VS.NET (c#) .Net framework 1.1, IIS 5.1. In a nutshell when testing my ASP.NET (localhost) apps images randomly don't load on the

page.
Examining the IIS logfile shows the missing images give 401 or 403 errors. Here's an example -

10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/prospect.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/member.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/announce.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/homeicon.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/addlead.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/addprospect.gif 401 10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/addmember.gif 401 10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/changepwd.gif 401 10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/logoff.gif 401
10:15:47 127.0.0.1 GET /sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/null 401
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/prospect.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/member.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/announce.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/homeicon.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/addlead.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/contactlist.gif 200 10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/addprospect.gif 200 10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/addmember.gif 200 10:15:47 127.0.0.1 GET
/sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/UserControls/images/home.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/changepwd.gif 200 10:15:47 127.0.0.1 GET
/SDA/Tsunami.net/TsunamiWebClien t/UserControls/images/logoff.gif 200
10:15:47 127.0.0.1 GET /sda/tsunami.net/tsunamiwebclien t/null 403

The page rendered with two missing images, which have shown as 'null'

above
(the first with the 401 error, the second gave a 403 error). If you
right-click the images and go 'show image' they magically appear. When the page is posted again, a different number of images will randomly not load
or
sometimes you will get lucky and it will all render ok. Sometimes the
page's css file won't load either and I lose the page's stylesheet. The images directory has anonymous access with full permissions to everyone.
The problem only seems to occur with pages on my local IIS server.

Please someone save my sanity as its making my job as a web developer a nightmare :(

thanks,

Simon



Nov 18 '05 #4

This thread has been closed and replies have been disabled. Please start a new discussion.

Similar topics

4
3417
by: kingofkolt | last post by:
I have a directory of images, called "random". In it are the following files: 1.gif 2.gif 3.gif 4.gif I use this script to choose a random image and display it:
6
3533
by: Olly | last post by:
I've found a basic script, however I also need to add alt and title attributes as well, how would I go about doing this? Here's the script I found: Thanks <script language="JavaScript"> <!-- /*
1
5291
by: Terry Haufler | last post by:
I am trying to swap/rotate random flash banners using the following Javascript code. I have 3 flash headers/banners. I can get it to open a page with a random header using document.write(randomHeader) in the chooseHeader() function, but the rest of the page doesn't get displayed with that approach. Instead, what I would like to do is comment the document.write(randomHeader) line, and use the random reference I have in the table cell...
9
12394
by: Michael Burtenshaw | last post by:
I would like to make a slide show using random images. The problem is my host is 250.com, and they don't support cgi-programs. Is there another way to accomplish random images?
5
2590
by: Linda | last post by:
Greetings: I have found a random image script that I like. It is located here: http://www.javascriptcity.com/scripts/local/simage3.htm I'd like to edit this to have 4 different slots for images with a different set of 5 images for each slot, something like this page: http://www.uchsc.edu The script says /* no need to edit past this point (unless you want to
6
3074
by: comp.lang.php | last post by:
/** * Generate the random security image * * @access public * @param $willUseFilePath (default false) boolean to determine if you will be using a file path * @param mixed $filePath (optional) file path to store image resource object contents * @see actual_path */
12
5227
by: Jim Michaels | last post by:
I need to generate 2 random numbers in rapid sequence from either PHP or mysql. I have not been able to do either. I get the same number back several times from PHP's mt_rand() and from mysql's RAND(). any ideas? I suppose I could use the current rancom number as the seed for the next random number. but would that really work?
7
4554
by: Brian | last post by:
Hi there I have been looking for a script that can randomly rotate 8 different images on 1 page. I used to have a script that did this but can't find it now. I have found loads of script that will load a differnet image each time the page loads, or will rotate 1 image at a time, but not one that can do 8 images from a list of images Does anybody know of one?
16
3574
by: Stan The Man | last post by:
I'm a CSS novice trying unsuccessfully to make three thumbnail images display horizontally instead of vertically. I suspect I'm missing something really stupid but I'll take the flak if someone could kindly point me in the right direction (using words that the vicar's wife would understand). The vertical thumbnails can be seen at the bottom of this page: http://www.zen86793.zen.co.uk/gmga2008/index.html ... the first image is in the right...
0
8886
marktang
by: marktang | last post by:
ONU (Optical Network Unit) is one of the key components for providing high-speed Internet services. Its primary function is to act as an endpoint device located at the user's premises. However, people are often confused as to whether an ONU can Work As a Router. In this blog post, we’ll explore What is ONU, What Is Router, ONU & Router’s main usage, and What is the difference between ONU and Router. Let’s take a closer look ! Part I. Meaning of...
0
8751
by: Hystou | last post by:
Most computers default to English, but sometimes we require a different language, especially when relocating. Forgot to request a specific language before your computer shipped? No problem! You can effortlessly switch the default language on Windows 10 without reinstalling. I'll walk you through it. First, let's disable language synchronization. With a Microsoft account, language settings sync across devices. To prevent any complications,...
0
9257
jinu1996
by: jinu1996 | last post by:
In today's digital age, having a compelling online presence is paramount for businesses aiming to thrive in a competitive landscape. At the heart of this digital strategy lies an intricately woven tapestry of website design and digital marketing. It's not merely about having a website; it's about crafting an immersive digital experience that captivates audiences and drives business growth. The Art of Business Website Design Your website is...
1
9171
by: Hystou | last post by:
Overview: Windows 11 and 10 have less user interface control over operating system update behaviour than previous versions of Windows. In Windows 11 and 10, there is no way to turn off the Windows Update option using the Control Panel or Settings app; it automatically checks for updates and installs any it finds, whether you like it or not. For most users, this new feature is actually very convenient. If you want to control the update process,...
1
6702
isladogs
by: isladogs | last post by:
The next Access Europe User Group meeting will be on Wednesday 1 May 2024 starting at 18:00 UK time (6PM UTC+1) and finishing by 19:30 (7.30PM). In this session, we are pleased to welcome a new presenter, Adolph Dupré who will be discussing some powerful techniques for using class modules. He will explain when you may want to use classes instead of User Defined Types (UDT). For example, to manage the data in unbound forms. Adolph will...
0
4514
by: TSSRALBI | last post by:
Hello I'm a network technician in training and I need your help. I am currently learning how to create and manage the different types of VPNs and I have a question about LAN-to-LAN VPNs. The last exercise I practiced was to create a LAN-to-LAN VPN between two Pfsense firewalls, by using IPSEC protocols. I succeeded, with both firewalls in the same network. But I'm wondering if it's possible to do the same thing, with 2 Pfsense firewalls...
0
4781
by: adsilva | last post by:
A Windows Forms form does not have the event Unload, like VB6. What one acts like?
1
3218
by: 6302768590 | last post by:
Hai team i want code for transfer the data from one system to another through IP address by using C# our system has to for every 5mins then we have to update the data what the data is updated we have to send another system
2
2632
muto222
by: muto222 | last post by:
How can i add a mobile payment intergratation into php mysql website.

By using Bytes.com and it's services, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.

To disable or enable advertisements and analytics tracking please visit the manage ads & tracking page.