468,512 Members | 1,476 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 468,512 developers. It's quick & easy.

In view source,html code to display a table is present but its not getting rendered

I have tested this in the following two browsers.

1.Internet Exolorer
2.Mozilla FireFox

In Internet Explorer:
------------------------
When I right click and see the view source...the html code to display the table is presnt..But still the table is not getting displayed.

In Mozilla FireFox:
-----------------------------
The code to display the table itself is not present.
Oct 19 '10 #1
1 1757
jhardman
3,405 Expert 2GB
1- when it looks like your code should show something that isn't there but different browsers render it differently there is almost always an issue with the html code. Use an html validator (validator.w3.org)

2- post the final html code (from view source) and we may be able to help more.
Oct 19 '10 #2

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.

Similar topics

1 post views Thread by Neil Morris | last post: by
1 post views Thread by Søren Schimkat | last post: by
3 posts views Thread by micchy | last post: by
5 posts views Thread by Pete Wason | last post: by
3 posts views Thread by Craig Kenisston | last post: by
2 posts views Thread by _MC_ | last post: by
reply views Thread by NPC403 | last post: by
1 post views Thread by fmendoza | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.