By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
443,505 Members | 1,206 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 443,505 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

lots of fake Compile errors SP1 C# ASP.NEt

P: n/a
This just started when I updated to sp 1 working on a APS.net, Visual Studio
2008, c# Project.
When I open a project, I get tons of Errors showing in the list 300+
if I double click on them I go to the page see the errors with the red
squigles and after about 10 seconds they go away. If i do this on on all the
pages list I can get down to zero errors. I also found as soon as I hit
Publish they go away. The big pain is if I complie and get an error (a really
one) it will show the 1 0r 2 that I have and about 20 seconds later it starts
putting al the fake errors in the list.
Sep 22 '08 #1
Share this Question
Share on Google+
2 Replies


P: n/a
Randys wrote:
This just started when I updated to sp 1 working on a APS.net, Visual
Studio 2008, c# Project.
There was no way for you to know it (except maybe by browsing through some
of the previous questions in this newsgroup before posting yours - always a
recommended practice) , but this is a classic (COM-based) asp newsgroup.
ASP.Net bears very little resemblance to classic ASP so, while you may be
lucky enough to find a dotnet-knowledgeable person here who can answer your
question, you can eliminate the luck factor by posting your question to a
group where those dotnet-knowledgeable people hang out. I suggest
microsoft.public.dotnet.framework.aspnet or the forums at www.asp.net.

Since this sounds like an issue with VS, you should consider using the vsnet
group as well.

--
Microsoft MVP - ASP/ASP.NET
Please reply to the newsgroup. This email account is my spam trap so I
don't check it very often. If you must reply off-line, then remove the
"NO SPAM"
Sep 22 '08 #2

P: n/a
Hi Bob,

Sorry about that. Thanks

"Bob Barrows [MVP]" wrote:
Randys wrote:
This just started when I updated to sp 1 working on a APS.net, Visual
Studio 2008, c# Project.

There was no way for you to know it (except maybe by browsing through some
of the previous questions in this newsgroup before posting yours - always a
recommended practice) , but this is a classic (COM-based) asp newsgroup.
ASP.Net bears very little resemblance to classic ASP so, while you may be
lucky enough to find a dotnet-knowledgeable person here who can answer your
question, you can eliminate the luck factor by posting your question to a
group where those dotnet-knowledgeable people hang out. I suggest
microsoft.public.dotnet.framework.aspnet or the forums at www.asp.net.

Since this sounds like an issue with VS, you should consider using the vsnet
group as well.

--
Microsoft MVP - ASP/ASP.NET
Please reply to the newsgroup. This email account is my spam trap so I
don't check it very often. If you must reply off-line, then remove the
"NO SPAM"
Sep 22 '08 #3

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.