By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
432,028 Members | 1,092 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 432,028 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

IE7: Invalid japanese characters in Window.open function

P: n/a
I have a problem with some japanese characters.
When the two Japanese characters ー and ジ are used in the window name
parameter of the window.open function, the expected new browser window does
not open. This needs to be tested on localised Japanese operating system.

The problem only happens on IE7 browsers (on all operating systems). IE6
works ok. Is this a known issue? Any suggestions for a possible solution?

Jun 5 '07 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
AK wrote:
I have a problem with some japanese characters.
When the two Japanese characters ? and ?? are used in the window name
parameter of the window.open function, the expected new browser
window does not open. This needs to be tested on localised Japanese
operating system.

The problem only happens on IE7 browsers (on all operating systems).
IE6 works ok. Is this a known issue? Any suggestions for a possible
solution?
It is unlikely that you will receive help with this in this group given that
asp is server-side technology that generates html to be sent to the client.
You should post in a browser newsgroup.
--
Microsoft MVP - ASP/ASP.NET
Please reply to the newsgroup. This email account is my spam trap so I
don't check it very often. If you must reply off-line, then remove the
"NO SPAM"
Jun 5 '07 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.