471,854 Members | 1,497 Online
Bytes | Software Development & Data Engineering Community
Post +

Home Posts Topics Members FAQ

Join Bytes to post your question to a community of 471,854 software developers and data experts.

expected end

I'm getting an Expected 'End' error on the following.
What did I forget?

<%
p = rsSpecs("OrderNo") & chr(13) & chr(10)
p = p & rsSpecs("Description") & chr(13) & chr(10)
p = p & media & chr(13) & chr(10)
p = p & rsSpecs("m_Specs") & chr(13) & chr(10)
p = p & ""
%>

thanks!
Jul 19 '05 #1
3 1372
That is not the cause of your expected end error. There must be something
before this like an If or Sub or Function or Select or something else that
requires a corresponding End.

Ray at work

"shank" <sh***@tampabay.rr.com> wrote in message
news:eo**************@TK2MSFTNGP10.phx.gbl...
I'm getting an Expected 'End' error on the following.
What did I forget?

<%
p = rsSpecs("OrderNo") & chr(13) & chr(10)
p = p & rsSpecs("Description") & chr(13) & chr(10)
p = p & media & chr(13) & chr(10)
p = p & rsSpecs("m_Specs") & chr(13) & chr(10)
p = p & ""
%>

thanks!

Jul 19 '05 #2
That section isn't the problem... what's above it?

--
Curt Christianson
Owner/Lead Developer, DF-Software
www.Darkfalz.com
"shank" <sh***@tampabay.rr.com> wrote in message
news:eo**************@TK2MSFTNGP10.phx.gbl...
I'm getting an Expected 'End' error on the following.
What did I forget?

<%
p = rsSpecs("OrderNo") & chr(13) & chr(10)
p = p & rsSpecs("Description") & chr(13) & chr(10)
p = p & media & chr(13) & chr(10)
p = p & rsSpecs("m_Specs") & chr(13) & chr(10)
p = p & ""
%>

thanks!

Jul 19 '05 #3
You're right! I had an If statement up above that I didn't notice.
sorry!

"Ray at <%=sLocation%>" <myfirstname at lane34 dot com> wrote in message
news:%2****************@TK2MSFTNGP10.phx.gbl...
That is not the cause of your expected end error. There must be something
before this like an If or Sub or Function or Select or something else that
requires a corresponding End.

Ray at work

"shank" <sh***@tampabay.rr.com> wrote in message
news:eo**************@TK2MSFTNGP10.phx.gbl...
I'm getting an Expected 'End' error on the following.
What did I forget?

<%
p = rsSpecs("OrderNo") & chr(13) & chr(10)
p = p & rsSpecs("Description") & chr(13) & chr(10)
p = p & media & chr(13) & chr(10)
p = p & rsSpecs("m_Specs") & chr(13) & chr(10)
p = p & ""
%>

thanks!


Jul 19 '05 #4

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

4 posts views Thread by Bill | last post: by
5 posts views Thread by andy.herrera | last post: by
3 posts views Thread by Jon | last post: by
NeoPa
reply views Thread by NeoPa | last post: by
reply views Thread by YellowAndGreen | last post: by

By using Bytes.com and it's services, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.

To disable or enable advertisements and analytics tracking please visit the manage ads & tracking page.