469,903 Members | 1,511 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,903 developers. It's quick & easy.

Visual Interdev question. Help Please!

Hello,I hope someone body in this forum can be of help.Suddenly, I cannot
connect from my PC to our web server via Visual Interdev (v6). My colleagues
can using the same login information. I can even do it from my laptop a few
feet away.It just won't work suddently from my desktop machine.I can't seem
to figure out what is going on here.Any thoughts on how I can find where the
problem lies?Thanks in advance!Steve
Jul 19 '05 #1
5 2101
Steve wrote:
Hello,I hope someone body in this forum can be of help.Suddenly, I
cannot connect from my PC to our web server via Visual Interdev (v6).
My colleagues can using the same login information. I can even do it
from my laptop a few feet away.It just won't work suddently from my
desktop machine.I can't seem to figure out what is going on here.Any
thoughts on how I can find where the problem lies?Thanks in
advance!Steve


Start here: http://support.microsoft.com/default.aspx?PR=vid

There are several Visual Interdev groups where this question would have
gotten more focussed attention: microsoft.public.vi.*

HTH,
Bob Barrows

--
Microsoft MVP -- ASP/ASP.NET
Please reply to the newsgroup. The email account listed in my From
header is my spam trap, so I don't check it very often. You will get a
quicker response by posting to the newsgroup.
Jul 19 '05 #2
Unfortunately, those newsgroups seem to be only filled with spam.
Thanks though.
Steve
"Bob Barrows" <re******@NOyahoo.SPAMcom> wrote in message
news:%2****************@tk2msftngp13.phx.gbl...
Steve wrote:
Hello,I hope someone body in this forum can be of help.Suddenly, I
cannot connect from my PC to our web server via Visual Interdev (v6).
My colleagues can using the same login information. I can even do it
from my laptop a few feet away.It just won't work suddently from my
desktop machine.I can't seem to figure out what is going on here.Any
thoughts on how I can find where the problem lies?Thanks in
advance!Steve


Start here: http://support.microsoft.com/default.aspx?PR=vid

There are several Visual Interdev groups where this question would have
gotten more focussed attention: microsoft.public.vi.*

HTH,
Bob Barrows

--
Microsoft MVP -- ASP/ASP.NET
Please reply to the newsgroup. The email account listed in my From
header is my spam trap, so I don't check it very often. You will get a
quicker response by posting to the newsgroup.

Jul 19 '05 #3
Can you browse to it in IE?
Has the FrontPage Server Extensions been removed / re-installed?
Have you checked the security settings of the web application / web site?
What do you see in the IIS logs?

Check those out and then come back with the info.

Chris.

"Steve" <sb*****@deletethis.stny.rr.com> wrote in message
news:u9*******************@twister.nyroc.rr.com...
Hello,I hope someone body in this forum can be of help.Suddenly, I cannot
connect from my PC to our web server via Visual Interdev (v6). My colleagues
can using the same login information. I can even do it from my laptop a few
feet away.It just won't work suddently from my desktop machine.I can't seem
to figure out what is going on here.Any thoughts on how I can find where the
problem lies?Thanks in advance!Steve

Jul 19 '05 #4
Hi Chris,

Yes, I can browse to it in IE.

I tried reinstalling the FP extensions, but that didn't seem to help.
The security settings are fine. Remember that I can access it using
different PCs, just not mine (using the same login information).

Would I see an attempt to open a project via VID in the IIS logs?

Thanks so much for your efforts!

Steve

"Chris Barber" <ch***@blue-canoe.co.uk.NOSPAM> wrote in message
news:Ol**************@TK2MSFTNGP11.phx.gbl...
Can you browse to it in IE?
Has the FrontPage Server Extensions been removed / re-installed?
Have you checked the security settings of the web application / web site?
What do you see in the IIS logs?

Check those out and then come back with the info.

Chris.

"Steve" <sb*****@deletethis.stny.rr.com> wrote in message
news:u9*******************@twister.nyroc.rr.com...
Hello,I hope someone body in this forum can be of help.Suddenly, I cannot
connect from my PC to our web server via Visual Interdev (v6). My colleagues can using the same login information. I can even do it from my laptop a few feet away.It just won't work suddently from my desktop machine.I can't seem to figure out what is going on here.Any thoughts on how I can find where the problem lies?Thanks in advance!Steve

Jul 19 '05 #5
You'll see any attempt to receive / request files within IIS in the logs.

http://www.microsoft.com/technet/tre...g_sec_szmp.asp

I'll come back with more later - got a deadline up in about 1 hour so typing
furiously <grin>

Chris.

"Steve" <sb*****@deletethis.stny.rr.com> wrote in message
news:Ab*******************@twister.nyroc.rr.com...
Hi Chris,

Yes, I can browse to it in IE.

I tried reinstalling the FP extensions, but that didn't seem to help.
The security settings are fine. Remember that I can access it using
different PCs, just not mine (using the same login information).

Would I see an attempt to open a project via VID in the IIS logs?

Thanks so much for your efforts!

Steve

"Chris Barber" <ch***@blue-canoe.co.uk.NOSPAM> wrote in message
news:Ol**************@TK2MSFTNGP11.phx.gbl...
Can you browse to it in IE?
Has the FrontPage Server Extensions been removed / re-installed?
Have you checked the security settings of the web application / web site?
What do you see in the IIS logs?

Check those out and then come back with the info.

Chris.

"Steve" <sb*****@deletethis.stny.rr.com> wrote in message
news:u9*******************@twister.nyroc.rr.com...
Hello,I hope someone body in this forum can be of help.Suddenly, I cannot
connect from my PC to our web server via Visual Interdev (v6). My colleagues can using the same login information. I can even do it from my laptop a few feet away.It just won't work suddently from my desktop machine.I can't seem to figure out what is going on here.Any thoughts on how I can find where the problem lies?Thanks in advance!Steve


Jul 19 '05 #6

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

4 posts views Thread by margaret | last post: by
1 post views Thread by Peter1502 | last post: by
2 posts views Thread by dev | last post: by
8 posts views Thread by QZ | last post: by
1 post views Thread by Waqarahmed | last post: by
reply views Thread by Salome Sato | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.