469,356 Members | 2,006 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,356 developers. It's quick & easy.

ASP page not displaying

I have IIS 5.0 configured in win2k server. When I browse a html I have no problem. But when I browse an asp page, the browser is hanging around. Can any one please help me out. Thanks.

-----------------------------
This message is posted by http://Asp.ForumsZone.com

Jul 19 '05 #1
1 1590
Try here first. http://www.aspfaq.com/2147

Ray at home

"Sathish Kumar" <sa*********@rediffmail.com> wrote in message
news:41*************@Asp.ForumsZone.com...
I have IIS 5.0 configured in win2k server. When I browse a html I have no

problem. But when I browse an asp page, the browser is hanging around. Can
any one please help me out. Thanks.
Jul 19 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

3 posts views Thread by Eric Wright | last post: by
11 posts views Thread by opt_inf_env | last post: by
reply views Thread by Frank 'Olorin' Rizzi | last post: by
2 posts views Thread by mazdotnet | last post: by
1 post views Thread by balakrishnan.dinesh | last post: by
12 posts views Thread by jim.richardson | last post: by
1 post views Thread by CARIGAR | last post: by
reply views Thread by zhoujie | last post: by
reply views Thread by suresh191 | last post: by
1 post views Thread by Marylou17 | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.