469,575 Members | 1,157 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,575 developers. It's quick & easy.

Front Page Server Extention Problem

MFA
Hi all
I have installed Front page server Extention on IIS 5.0 it was working fine.
I was able to load project from Visual Interdav and doing well. Yesterday I
installed a security update from Microsoft and after that every thing stop
working and I am getting the error below when ever I am trying to connect to
server using V Interdev. Error Shows that FP Server Extention is not
installed but its there even I removed it and installed it back error is
still there.

"An HHTP error occured. The server could not complete your request. Contact
your Internet Service Provider or Web Server administrator to make sure that
the server has the FrontPage Server Extensions installed, and that the Web
application exists on that server"

I dont know about Server Extention too much. If some one know the problem or
give any link where I can find more about Server extention will be very
thankfull.

Kind Regards
Fayyaz
Jul 19 '05 #1
1 2948
MFA wrote:
Hi all
I have installed Front page server Extention on IIS 5.0 it was
working fine. I was able to load project from Visual Interdav and
doing well. Yesterday I installed a security update from Microsoft
and after that every thing stop working and I am getting the error
below when ever I am trying to connect to server using V Interdev.
Error Shows that FP Server Extention is not installed but its there
even I removed it and installed it back error is still there.

"An HHTP error occured. The server could not complete your request.
Contact your Internet Service Provider or Web Server administrator to
make sure that the server has the FrontPage Server Extensions
installed, and that the Web application exists on that server"

I dont know about Server Extention too much. If some one know the
problem or give any link where I can find more about Server extention
will be very thankfull.

Kind Regards
Fayyaz


microsoft.public.vi.general would have been a better place for this
question.

In the meantime:
Here are some more detailed steps for troubleshooting your error:

HOWTO: Troubleshoot Connectivity Problems in Visual Interdev 6.0
http://support.microsoft.com/?kbid=272289

Please follow up in one of the vi groups.

HTH,
Bob Barrows
Jul 19 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

2 posts views Thread by Jesper Olsen | last post: by
reply views Thread by Chris Dunaway | last post: by
1 post views Thread by John Bailo | last post: by
4 posts views Thread by guiromero | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.