469,926 Members | 1,521 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,926 developers. It's quick & easy.

JMail problem

Hello

I use this code to send massmail with an attachment using JMail 4
proffessional. and the attachment seems to be attached but when i open it
the first time my system32 folder opens....... next time i try to open it
the file opens, but with the name "menu2.xml", i open it again and its
"menu3.xml" and so on..... i have this piece of code:
set msgtemplate = server.createobject("jmail.message" )
msgtemplate.from = "la***@100procent.com"
msgtemplate.mailserverusername = "xxxx"
msgtemplate.mailserverpassword = "xxxx"
msgtemplate.addattachment server.mappath("adminmenu.xml")
msgtemplate.fromname = "la***@100procent.com"
msgtemplate.isoencodeheaders = false
msgtemplate.addrecipient "%%Email%%", "%%EMail%%"
msgtemplate.subject = "d"
msgtemplate.body = "k"

set mmerge=server.createobject("jmail.mailmerge" )
mmerge.mailtemplate = msgtemplate
mmerge.bulkmerge rs, false, "192.168.8.2"
set msgtemplate = nothing
set mmerge = nothing
set conn=nothing
headers is really wrong, tried to set that isoencodeheaders = false but
didnt help much.....

Win2000Server, Microsoft Mail Internet Headers Version 2.0
Received: from TOKER ([192.168.8.3]) by exch2k2.srv2.100procent.com with
Microsoft SMTPSVC(5.0.2195.6713);
Wed, 10 Sep 2003 16:23:35 +0200
Subject: =??Q?d?=
Sender: "=??Q?lasse@100procent=2Ecom?=" <la***@100procent.com>
From: "=??Q?lasse@100procent=2Ecom?=" <la***@100procent.com>
Date: Wed, 10 Sep 2003 16:15:22 +0200
To: "=??Q?lasse@100procent=2Ecom?=" <la***@100procent.com>
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
MIME-Version: 1.0
X-USER_IP: 62.168.149.29
X-Mailer: JMail 4.1.4 by Dimac
Content-Type: multipart/mixed;
boundary="--NEXT_BM_EFB927AEAC944588A147EE1C355352C5"
Return-Path: la***@100procent.com
Message-ID: <EX*************************@exch2k2.srv2.100proce nt.com>
X-OriginalArrivalTime: 10 Sep 2003 14:23:35.0937 (UTC)
FILETIME=[1EF8C710:01C377A7]

----NEXT_BM_EFB927AEAC944588A147EE1C355352C5
Content-Type: application/octet-stream; name="menu.xml";
name="=??Q?menu=2Exml?="
Content-Transfer-Encoding: base64
Content-Description: =??Q?menu=2Exml?=
Content-Disposition: attachment; filename="=??Q?menu=2Exml?="
Content-ID: <EB238E9FBEFF4B16A4D4EB76B461EF93>
----NEXT_BM_EFB927AEAC944588A147EE1C355352C5--


what's really wrong here? i cant send a simple mail with attachment without
headers being totally wrong nomatter what filetyp i send... i cant open
them.....
/Lasse
Jul 19 '05 #1
0 2743

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

reply views Thread by BDKiii | last post: by
2 posts views Thread by rourou | last post: by
8 posts views Thread by Mangler | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.