By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
428,978 Members | 1,467 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 428,978 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Crystal Reports 9 + ASP 3 - No open report

P: n/a
Hi,

Im have an ASP Page and Crystal Reports. My page, load very well, no
erros, nothing anormal. But, my CR no open. Show the component
(JavaApplet) but ... nothing.
The CR connect to database, verify the tables with SetLogonInfo. No
errors.

My ASP page code:

Set session("oApp") = Server.CreateObject("CrystalRuntime.Application")
Set session("oRpt") =
session("oApp").OpenReport(server.MapPath("..\Repo rts\Teste.rpt"), 1)
Session("oRpt").MorePrintEngineErrorMessages = False
Session("oRpt").EnableParameterPrompting = False

set ReportDatabase = Session("oRpt").Database

Set crdatabasetables = ReportDatabase.tables
Set crtable = crdatabasetables.Item(1)
crtable.SetLogonInfo "ETRADE", "dbEcomex", "ecomex", "hexasol"

set session("ParamCollection") = Session("oRpt").Parameterfields
set Param1 = session("ParamCollection").Item(1)
Call Param1.SetCurrentValue(Cstr(Request("Param")))

If IsObject(session("oPageEngine")) Then
Set session("oPageEngine") = nothing
End If

Set session("oPageEngine") = session("oRpt").PageEngine
(...)

And Im using the applet (Java) to open reports in page. But, the is
giant code and I dont put this code here.

Anyone, know what occours in my CR ?

Apr 27 '06 #1
Share this question for a faster answer!
Share on Google+

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.