469,285 Members | 2,588 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,285 developers. It's quick & easy.

asp pages not running on xp pro localhost

I have a desktop with XP Pro that happily runs my ASP pages via localhost
and a laptop also with XP Pro that won't. A very simple web page without
any ASP in it will run as page.htm but not as page.asp; XP Pro is running
IIS 5; all windows updates are up to date. Pages simply displays Server
Application Error message

I don't even know where to go to find more diagnostics (friendly messages is
already switched off)

Any help appreciated
Apr 11 '06 #1
3 3075

w blann wrote:
I have a desktop with XP Pro that happily runs my ASP pages via localhost
and a laptop also with XP Pro that won't. A very simple web page without
any ASP in it will run as page.htm but not as page.asp; XP Pro is running
IIS 5; all windows updates are up to date. Pages simply displays Server
Application Error message

I don't even know where to go to find more diagnostics (friendly messages is
already switched off)

Any help appreciated


What does the system event log tell you?

Might this help? http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/297519

--
Mike Brind

Apr 12 '06 #2
Mike
There is nothing on the event logs when this happens.
Any ideas?
Thanks
Wendy
"Mike Brind" <pa*******@hotmail.com> wrote in message
news:11**********************@e56g2000cwe.googlegr oups.com...

w blann wrote:
I have a desktop with XP Pro that happily runs my ASP pages via localhost
and a laptop also with XP Pro that won't. A very simple web page without
any ASP in it will run as page.htm but not as page.asp; XP Pro is
running
IIS 5; all windows updates are up to date. Pages simply displays Server
Application Error message

I don't even know where to go to find more diagnostics (friendly messages
is
already switched off)

Any help appreciated


What does the system event log tell you?

Might this help? http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/297519

--
Mike Brind

Apr 13 '06 #3
On Tue, 11 Apr 2006 21:53:16 +0100, "w blann" <wb****@gmail.com>
wrote:
I have a desktop with XP Pro that happily runs my ASP pages via localhost
and a laptop also with XP Pro that won't. A very simple web page without
any ASP in it will run as page.htm but not as page.asp; XP Pro is running
IIS 5; all windows updates are up to date. Pages simply displays Server
Application Error message

I don't even know where to go to find more diagnostics (friendly messages is
already switched off)


XP 64 bit? (Set IIS to 64 bit as well) Firewall? Security software?
Site not set to execute scripts? And of course, your first stop:

http://www.aspfaq.com/show.asp?id=2109

Jeff
Apr 18 '06 #4

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

5 posts views Thread by Lamp | last post: by
4 posts views Thread by bluepete | last post: by
3 posts views Thread by =?Utf-8?B?anAybXNmdA==?= | last post: by
1 post views Thread by CARIGAR | last post: by
reply views Thread by zhoujie | last post: by
reply views Thread by suresh191 | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.