By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
435,294 Members | 2,484 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 435,294 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Trying to get my JMail HTML message to work with my site

P: n/a
Hi All

I have been trying to get the JMail.GetMessageBodyFromURL
"http://mydomain.com" command to work, but all I get back is a very sparse
HTML message in MS Outlook 2002 on WinXP SP2 UK.

I've checked and made sure that Outlook can accept HTML emails, but the
problems I am experiencing are:

a) The placeholders are there, but none of the pics come through.

b) The external stylesheet has gone out the window.

c) If I click on any of the links a dialogue appears asking where I want to
save the exe.

I have a feeling that problems (a) and (b) relate to the fact that the paths
are relative to the site and Outlook needs the absolute, but how can this be
easily corrected without changing the whole site?

As for problem (c), I have no idea.

Any help you can give would be most appreciated.

Rgds

Robbie


----== Posted via Newsfeeds.Com - Unlimited-Uncensored-Secure Usenet News==----
http://www.newsfeeds.com The #1 Newsgroup Service in the World! >100,000 Newsgroups
---= East/West-Coast Server Farms - Total Privacy via Encryption =---
Jul 21 '05 #1
Share this question for a faster answer!
Share on Google+

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.