By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
444,153 Members | 2,581 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 444,153 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

MS Access 2003 Report Issue

P: 1
I am a novice MS Access user. I have created a simple purchase order DB with a simple report that displays the contents of individual POs as they are created.

My issue is that I can navigate to the first PO, invoke the report, and see the data - everything is fine. Same for the second PO.

But for the third, fourth, and fifth POs (I only have 5 in my test data set), when I navigate to the PO and invoke the report, the report comes up without displaying any data. The data is present in the form for each of the POs, it just doesn't render when I try to run a report on it.

I could understand it if it didn't display any data for any of the POs, but this one only refuses to display the data for the 3rd, 4th, and 5th POs.

I have checked the underlying tables and queries and confirmed that the data is there for all of the POs.

Thoughts?
Sep 29 '08 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


NeoPa
Expert Mod 15k+
P: 31,616
As you don't share anything about how you've tried to get the report to show individual records it's hard to say what you may have got wrong :S
Sep 29 '08 #2

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.