By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
434,578 Members | 826 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 434,578 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

How to fix missing subform with error: "Syntax error access violation"?

P: 34
Hi,

I'm running an ADP with SQL Server as back end. On a main form, my subform is coming up blank. When I was running as an mdb with no back end I didn't have this problem. I get an error "Syntax error access violation", and the subform is all white, not even any empty fields. I'm not even sure where to begin to look for the issue.

Thanks, any help is appreciated.
Feb 4 '08 #1
Share this Question
Share on Google+
2 Replies


P: 34
Update: this is happening with different subforms on a main form. By sending the Access recordsource queries to the SQL Server backend as views I was able to resolve some, but not yet others.

Hi,

I'm running an ADP with SQL Server as back end. On a main form, my subform is coming up blank. When I was running as an mdb with no back end I didn't have this problem. I get an error "Syntax error access violation", and the subform is all white, not even any empty fields. I'm not even sure where to begin to look for the issue.

Thanks, any help is appreciated.
Feb 4 '08 #2

P: 1
I had the same issue after using the upgrade feature. I found the subforms twhose recordsource used an SQL statement would "disappear", but when they pointed explicitly to a table or view they "reappeared".
Nov 19 '10 #3

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.