By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
455,067 Members | 1,274 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 455,067 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Query not returning DB value...

P: n/a
I'm not sure what I'm doing wrong here, but I am not able to get value
based on the following query:

select TYPE_ID from MY_TABLE where MY_TABLE.COLUMN_1 = 123456

This query works when I run it in my SQL developer tool displaying the
value I would expect to see. But when running this query from within
Perl it returns a '1' value.
Jan 22 '08 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
Perl?? Hmm, boy are you in the wrong place, However.....
you may want to try somthing like this

select TYPE_ID from MY_TABLE where COLUMN_1 = 123456

You never know, maybe 1 is the correct response.
Dominic

<pz*********@gmail.comwrote in message
news:7d**********************************@m34g2000 hsb.googlegroups.com...
I'm not sure what I'm doing wrong here, but I am not able to get value
based on the following query:

select TYPE_ID from MY_TABLE where MY_TABLE.COLUMN_1 = 123456

This query works when I run it in my SQL developer tool displaying the
value I would expect to see. But when running this query from within
Perl it returns a '1' value.

Jan 23 '08 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.