By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
424,847 Members | 3,094 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 424,847 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

New page in Subreport - XP Home vs XP Pro

P: n/a
I created a report containing a subreport on an XP Pro machine running
Access 2003 (using 2000 format for the database) . It is a student
report card. The main report contains the student name etc. and the
subreport contains the courses and grades. The user can select to
print report cards for multiple terms, with each report card on a new
page. The new page is set in the subreport. It works fine both for a
single semester and for multiple semesters.

However, when I move it to the user's machine (which is running XP
Home), it works only when only one semester is selected. When a range
of semesters is selected, it prints the main report but does not print
the subreport. Advancing to the next page brings up the same student
again and again with no subreport. I tried letting it run to the end
of the report, but it doesn't seem to even get there. I put in
breakpoints in the VB code of the subreport but it never gets there
either. (It does get there with a single semester.)

I tried this on another XP Pro machine and it works fine. I tried it
on another XP Home machine and the results are the same as the user's
machine.

The users machine had Access 2000 and I had her upgrade to Access
2003, originally thinking it was an Access 2000 problem. However, it
did not help.

Has anyone experienced a difference between XP Home and XP Pro?
Perhaps someone has another hint?
Dec 14 '07 #1
Share this question for a faster answer!
Share on Google+

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.