By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
446,395 Members | 1,412 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 446,395 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Filter problem in subform.

P: 1
I have a main form with two subforms each in it's own tab. Each of the subforms have a filter and On load I have "Me.FilterOn = True" set. When I load the form the filter only works on the first tab. The second tab will not filter even when I set the filter exactly the same as the first tab. Clicking on the filter button on the menu bar doesn't work either as it gives the same records whether clicked or not.

Cheers
Dec 6 '07 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


puppydogbuddy
Expert 100+
P: 1,923
I have a main form with two subforms each in it's own tab. Each of the subforms have a filter and On load I have "Me.FilterOn = True" set. When I load the form the filter only works on the first tab. The second tab will not filter even when I set the filter exactly the same as the first tab. Clicking on the filter button on the menu bar doesn't work either as it gives the same records whether clicked or not.

Cheers
I am not sure, but I believe the subform open event occurs before the main form open event; therefore I would try applying the subform filter in the main form's open event, using the following syntax:

Me.YourSubformControl1.Form.FilterOn = True
Me.YourSubformControl2.Form.FilterOn = True
Dec 6 '07 #2

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.