By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
424,657 Members | 751 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 424,657 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Advanced filter... Load from Query not working...Help! * Repost *

P: n/a
I am running Access 2007. I have a report that I want to filter. I
can go into Advanced...Advanced Filter/Sort... and setup a filter that
works fine on the report when I apply it. When in this filter/query
creation area, I can right click and Save Query. I have saved a query
fine. However, now when I open the report back up (after closing
Access or the report) and go back to Advanced...Advanced Filter/Sort..
right click and 'Load from Query', there is nothing listed in the
selection box to choose from. The query is still showing in the Query
list on the side of the screen, but I can't open it for filtering. The
query will run fine if I double click on it, but I don't want the
query to run this way, it needs to be the source of the filter. I've
tried dragging and dropping the query onto the open query form, to the
report, etc... but to no avail. Is there a bug in Access, or am I
doing something wrong? BTW, I have installed all Office Updates as
well.

Thanks in advance!

Aug 9 '07 #1
Share this question for a faster answer!
Share on Google+

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.