By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
446,161 Members | 1,024 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 446,161 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

ADO and extracting decimal data.

P: n/a
Good afternoon.

I have an module that pulls data from our mainframe using ADO and a CA-
Datacom 5.0 driver.

The code, which I can post if needed, had been working fine when we
were using CA-Datacom driver 4.0.

Since we upgraded the driver, decimal data is coming out wrong.

For instance - when I run a example of the 4.0 driver machine - the
correct value is -70.23.

When I run it on a 5.0 machine, it's -42949672.26

Note - no matter the actual value - it seems as though -42949672.26 is
ALWAYS returned.

Thanks,
Brian

Aug 7 '07 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
On Tue, 07 Aug 2007 12:58:54 -0700, BerkshireGuy
<be*************************@yahoo.comwrote:

What did the driver vendor have to say about that when you contacted
them?

You did reattach the tables, right?

-Tom.
>Good afternoon.

I have an module that pulls data from our mainframe using ADO and a CA-
Datacom 5.0 driver.

The code, which I can post if needed, had been working fine when we
were using CA-Datacom driver 4.0.

Since we upgraded the driver, decimal data is coming out wrong.

For instance - when I run a example of the 4.0 driver machine - the
correct value is -70.23.

When I run it on a 5.0 machine, it's -42949672.26

Note - no matter the actual value - it seems as though -42949672.26 is
ALWAYS returned.

Thanks,
Brian
Aug 8 '07 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.