By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
424,679 Members | 2,036 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 424,679 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

problem with subform linking

P: n/a
I have a main form with one subform that is used to record test
scores. The main form has the following fields:

WratStudentID ( a combo box with 2 fields - student id and student
name - . Stores the id)

WratGradeLevel
WratDateAdmin (mm/dd/yyyy)
WratForm

The subform has the following fields:

WratScoresID ( the student id)
DateAdmin
SubtestID
RawScore
StandardScore
Percentile
GradeEquivalent

There are 4 subtests that are entered via the subform.

I am linking them as follows:

Link child fields: WratScoresID; DateAdmin
Link master fields: WratStudentID; WratDateAdmin

Everything works fine when entering a student for the first time. The
date administered and student id are properly written to the subform's
underlying table. However, if I go to enter another main record for
that student, as soon as I enter the student id, it pulls up all the
subform records that are out there for that student, even though the
date administered has not been entered. It appears as though it is
ignoring the Date Admin linking criteria.

Any Ideas?

TIA

Feb 28 '07 #1
Share this question for a faster answer!
Share on Google+

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.