By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
459,341 Members | 1,553 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 459,341 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Strange Raprt Print Issue

P: n/a
I am installing a databse that I developed for my client. Typical
split DB with front end on the user machine and back end on a server.
There are four users. Three of the four can use the program
flawlessly. The 4th cannot generate any reports. I get object not
found errors. When I get into the code and try to go into design view
for any report, the report will not open at all. As if design view is
locked. I tried renaming the system.mdw file this user was attached to

and copying over one of the otehr users mdw file and it had no effect.
I am kind of at a loss as to what would cause a user to not be abel to
print and me not to be able to go into design view. Any suggestions?

Sep 22 '06 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
Check the references (code window -Tools -References). My guess is
the problem user is missing a DLL or something.

DavidB wrote:
I am installing a databse that I developed for my client. Typical
split DB with front end on the user machine and back end on a server.
There are four users. Three of the four can use the program
flawlessly. The 4th cannot generate any reports. I get object not
found errors. When I get into the code and try to go into design view
for any report, the report will not open at all. As if design view is
locked. I tried renaming the system.mdw file this user was attached to

and copying over one of the otehr users mdw file and it had no effect.
I am kind of at a loss as to what would cause a user to not be abel to
print and me not to be able to go into design view. Any suggestions?
Sep 22 '06 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.