By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
435,347 Members | 2,091 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 435,347 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Reporting Error

P: n/a
I've just run into an issue to which I see no solution (at least not an
obvious one!).

Details: Access 97 (yes I know it is old, but that is what the client
has!)

Unbound report with a number of queries. All working fine.

Needed to add one more set of values coming in from YET another (though
separate) query.

Query works fine when run on it's own. However, by adding 4 unbound
textboxes to the report and attempting to bind these to the four fields
within that (properly working) query in that report - first of all the
report does not see the new Query object?!? Because of that, when the
report is run in a Preview mode I get "Insert Parameter" error and then
another series of errors (4 to be exact) that tell me that the fields
do not exist or are misspelled!!!

User is set to standard admin, no password, i.e. anyone can access this
database since it is used only for reporting; no restrictions to the
objects of the database. I am at a loss!

I guess the question is why does the report not recognize the new Query
object? Because if the object were recognized then there would be no
reference to a parameter nor a need for "spelling correction"

Anyone wirh any ideas?

Sol.

so*********@bearingpoint.com

Sep 5 '06 #1
Share this question for a faster answer!
Share on Google+

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.