By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
424,483 Members | 1,909 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 424,483 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Vanishing Data in a Sub-Form

ADezii
Expert 5K+
P: 8,597
I am experiencing an extremely peculiar problem, which occurred immediately after converting a self-contained Access 2003 database to a Front/Back End architecture. When I enter a specific field ([SubLocation]) in a Sub-Form and move the Mouse to other Records within the same field context, all values in those fields will consecutively disappear. The integrity of the underlying data is intact and a Data Refresh, Form/Sub-Form Requery, or Refreshing the Table Links does not solve the problem. The Main Form must be closed and opened again for the data to be properly displayed. This problem does not exist within the self-contained version of the database. There is no code in the MouseMove Event of this field. The Enter Event of this field contains code, which modifies the RecordSource of the [SubLocation] field based on the value of the current [Location]. I am at my wits end can anyone provide some insight into this situation? Thanks
Apr 27 '06 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


PEB
Expert 100+
P: 1,418
PEB
Hi,
I've had a simillar problem! Not with a special action, but sometimes only openening the form... It's reelly strange...

No explaination!
Sep 3 '06 #2

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.