By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
435,190 Members | 1,063 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 435,190 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

MBE File Creation problem.

P: n/a
I still have not had an answer to this, anyone with any ideas?

I create an MBE in Folder A, it works in folder A, it works when I
double click on it. if I move it to Folder B, it will not launch when
double clicked on, it will only run when I use Access to open it as a
file.

If I create the file in Folder B, it works, I can double click on it
I can do what I like, I move it to Folder A, and it will not run
unless selected open file from within access, no double click or
anything.

Any MBE I create will only work from within the Folder that I create
it, it will not allow me to Move/Copy it to another location.

All this done as Admin, all permissions for the file will allow me to
run it, but when I move the file it will not run any more unless
selected through access.

Is there any option that I might have missed when creating the MBE
that makes it include a Path or something so when I try and run it
from another location it will not work?
Nov 13 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
William Grace via AccessMonster.com wrote:
I still have not had an answer to this, anyone with any ideas?

I create an MBE in Folder A, it works in folder A, it works when I
double click on it. if I move it to Folder B, it will not launch when
double clicked on, it will only run when I use Access to open it as a
file.

If I create the file in Folder B, it works, I can double click on it
I can do what I like, I move it to Folder A, and it will not run
unless selected open file from within access, no double click or
anything.

Any MBE I create will only work from within the Folder that I create
it, it will not allow me to Move/Copy it to another location.

All this done as Admin, all permissions for the file will allow me to
run it, but when I move the file it will not run any more unless
selected through access.

Is there any option that I might have missed when creating the MBE
that makes it include a Path or something so when I try and run it
from another location it will not work?


I presume you mean MDE?

Are you running using a shortcut? When running after moving it does it give
an error message? Can you test on another computer?

--
Nov 13 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.