By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
459,948 Members | 1,559 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 459,948 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Startup Problems

P: n/a
Jan
Dear All,

Until now Access always worked perfect on my PC.
Now I have upgraded my PC (extra RAM, new greater harddisk) and I have
installed exactly the same software (WIN2000 Professional and Office
97) (from the same installation CD's) as was on my PC before the
upgrade.
When I want tot start Access I get an errormessage that an error has
occured.
First errormessage: Insufficient Memory
when I click the OK box comes the
Second errormessage: A system error has occurred or there is
insufficent memory available to execute Microsoft Access. Close all
applications that are not necessery and try again.
I have tried several solutions from the Microsoft webpages but nothing
helps. Also I have increased the Virtual Memory. All the other Office
applications work without problems.
Who can help me?
Many thanks in advance.

Jan

Nov 13 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
Jan wrote:
Dear All,

Until now Access always worked perfect on my PC.
Now I have upgraded my PC (extra RAM, new greater harddisk) and I have
installed exactly the same software (WIN2000 Professional and Office
97) (from the same installation CD's) as was on my PC before the
upgrade.
When I want tot start Access I get an errormessage that an error has
occured.
First errormessage: Insufficient Memory
when I click the OK box comes the
Second errormessage: A system error has occurred or there is
insufficent memory available to execute Microsoft Access. Close all
applications that are not necessery and try again.
I have tried several solutions from the Microsoft webpages but nothing
helps. Also I have increased the Virtual Memory. All the other Office
applications work without problems.
Who can help me?
Many thanks in advance.

Jan

I think...but I'm not sure...that there were problems with 1 gig memory.
There was a fix...by upgrading to the most recent service pack. Maybe
that will help. If not...if's best to be working with the most current
service pack. So...check out MS's support site.
Nov 13 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.