By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
454,097 Members | 1,917 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 454,097 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Subform and Macro question.

P: n/a
I have a form that uses a option group attached to a macro to filter
results on the form to display specific workcodes. The form works
great. However, when I apply the same function to a subform I run
into a problem. Once I click on one of the option group buttons
Access asks from a parameter for the field that is supposed to be
filtered (strWorkCodes, in this case). So far I can't find what I'm
doing wrong. I even went as far as to just throw the form that does
work into the subform, but I get the same results.

I am very new to Access and realize this may be a dumb question, so
let me apologize in advance. I work in an office where computer
skills are limited and if you show any skill with any software,
managment assumes you to be a guru. Since I know some Excel, they
assume I know ALL of Access. Great bunch of people. hehe

Any help would be greatly appreciated.

TIA
Nov 13 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
Start by reading this article... it might help.
http://www.mvps.org/access/forms/frm0023.htm

This one is about referring to controls on subforms etc
http://www.mvps.org/access/forms/frm0031.htm

Hope they help.

Nov 13 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.