By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
459,515 Members | 1,157 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 459,515 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Does Snapshot still work with Service Pack 2

P: n/a
Hi

I have menu macro that I use for reports,it includes the following
lines

Send Object Report Rich Text Format Access Report
Here is the Report you requested No
Send Object Report Snapshot Format Access Report
Here is the Report you requested No

This used to work perfectly, but now I get the error message

The Object Type argument for the action or method is blank or invalid.

I am running A97 SR2 and Windows XP SR2

Is this a Service Pack 2 problem?

Thanks
Patrick
Nov 13 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
On Sat, 20 Nov 2004 23:44:28 GMT, Patrick Fisher <in**@psoftuk.com>
wrote:
Hi

I have menu macro that I use for reports,it includes the following
lines

Send Object Report Rich Text Format Access Report
Here is the Report you requested No
Send Object Report Snapshot Format Access Report
Here is the Report you requested No

This used to work perfectly, but now I get the error message

The Object Type argument for the action or method is blank or invalid.

I am running A97 SR2 and Windows XP SR2

Is this a Service Pack 2 problem?

Thanks
Patrick


Hi
This may not help, but I ran an A97 database using the snapshot OCX on
a new machine lately and had to install the newer version of this to
get it to work.
http://www.microsoft.com/accessdev/p...o/snapshot.htm
David
Nov 13 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.