By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
434,917 Members | 1,335 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 434,917 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Tab control tabs dissapear when clicked

P: n/a
I have yet another problem with the infamous tab control in my Access 97
database. I have a form with a tab control with 4 tabs on each tab is a sub
form bound to a form. When the main form loads the vertical scroll bar moves
the main form down just low enough to were one can't see the tabs on the tab
control. Once you scroll back to the top of the main form and click on one
of the four tabs the sub form on that tab becomes visible but the same
scenario as above happens. The main form vertical scroll bar once again
moves down just low enough to were you can't see the tabs until you scroll
back to the top. Does anyone know why this would be happening? I have tried
every possible combination of repositioning controls and changing settings
and nothing works. Any help would be much appreciated.

Thanks in advance,
Mark C.
Nov 13 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
I found the answer at the following site.

http://www.kbalertz.com/kb_Q298358.aspx

"Mark C" <he******@yahoo.com> wrote in message
news:-9********************@comcast.com...
I have yet another problem with the infamous tab control in my Access 97
database. I have a form with a tab control with 4 tabs on each tab is a sub
form bound to a form. When the main form loads the vertical scroll bar
moves the main form down just low enough to were one can't see the tabs on
the tab control. Once you scroll back to the top of the main form and click
on one of the four tabs the sub form on that tab becomes visible but the
same scenario as above happens. The main form vertical scroll bar once
again moves down just low enough to were you can't see the tabs until you
scroll back to the top. Does anyone know why this would be happening? I
have tried every possible combination of repositioning controls and
changing settings and nothing works. Any help would be much appreciated.

Thanks in advance,
Mark C.

Nov 13 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.