469,954 Members | 1,843 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,954 developers. It's quick & easy.

Access 2000 SendObject "Report" problems

When I preview my Access 2000 Report it looks fine. When I Email
the report using

DoCmd.SendObject acSendReport, "Report", acFormatRTF, "To
Address", , , "Subject", , False

the resulting attachment to the email consistently does not display
all of the lines it should in one of the GroupFooters.
I am using the Print event in the report to print lines multiple times
in
a groupfooter depending on an integer set elsewhere in the VBA code.
It
does however leave the appropriate number of lines, it just doesn't
print
all of the data it should on those lines.

Help?
Nov 13 '05 #1
1 1758
"Tom Louchbaum" <tw*@uwm.edu> wrote in message
news:41***************@uwm.edu...
When I preview my Access 2000 Report it looks fine. When I Email
the report using

DoCmd.SendObject acSendReport, "Report", acFormatRTF, "To
Address", , , "Subject", , False

the resulting attachment to the email consistently does not display
all of the lines it should in one of the GroupFooters.
I am using the Print event in the report to print lines multiple times
in a groupfooter depending on an integer set elsewhere in the VBA code.
It does however leave the appropriate number of lines, it just doesn't
print all of the data it should on those lines.


The export to RTF utility is crap. Always has been. It will not be
reliable for anything but the simplest of tabular data. Use Snapshot
Format or create a PDF file instead.
--
I don't check the Email account attached
to this message. Send instead to...
RBrandt at Hunter dot com
Nov 13 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.