By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
435,204 Members | 1,178 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 435,204 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

A2K Listbox Rowsource question

P: n/a
Hello,
This is a bit complicated but the bottom line is this:
I have a form, class, and 'wrapper' function in an MDE that I have
listed in my References. (The 'wrapper' is to enable referring to the
class from another database that References the MDE.)

The form has a listbox object whose Rowsource I set to an SQL string
that I pass as a parameter to the wrapper. Here is my problem: once
displayed, the list box appears empty (as though the SQL produces an
empty set). However, if I stop the code, examine the SQL string, cut
and paste it into a query it produces the correct results. There are
On Error conditions set to trap errors but none ever fire. Initially I
thought the reason was that code executing in the MDE would not be
able to determine what database the tables I was referring to in the
SQL were in so I constructed the string in such a way as to include
the full table identification ([database].[tablename]). Again, the SQL
works perfectly in the query builder when pasted in as a string.

If I move the form and class into the current database everything
works as I would expect.

Any ideas as to why this is behaving this way would go a long way to
restoring my sanity (but sadly, it would probably not restore it
completely...)
TIA
James
Nov 13 '05 #1
Share this question for a faster answer!
Share on Google+

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.