By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
445,929 Members | 1,830 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 445,929 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Access 2000 and Windows ME

P: n/a
Hello all,

I just created a simple Access 2000 DB which has only tables in it: no
query, no forms, ... It's a back-end in fact. I created it on
W98 and used it on NT4. I tried to transfert both the front and back-end
on Windows ME but it doesn't work.

When I try to open the front end it's asking me the DB password (never had
any). And when I try to open the back-end (tables only) it's telling that
maybe the DB is corrupted and it's asking me if I want to repair it. When I
answer Yes, the following message says that the DB format in not
recognized.

I'm telling you all this by memory (no precise error messages) because I
do not have access right now to this ME computer.

Another interesting point that could help you to help me it's when I
create a new DB using Access 2000 on the ME computer and try to open it on
W98 or NT4, it opens without any error message, just fine.

Anybody know what could be the problem? I suspect something is missing or
not up-to-date on my ME computer needed by Access but don't know what.

TIA

Yannick
Nov 12 '05 #1
Share this question for a faster answer!
Share on Google+

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.