By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
426,107 Members | 1,323 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 426,107 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Average Problems

P: n/a
I am trying to get the average amount current, over30, over 60, etc..... for
my report. I have the total of the balance, total of Currnet, Over 30, etc.
but unable to get the Average percent of each that is currnet, over 30
,etc..... Since my sum field is unbound I can't run an avg([Total_Current]
\ [Total_Balance]). How can I get this to work?
Thanks,
Greg
Nov 12 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
2 Replies


P: n/a
"Greg" <gk******@itlan.net> wrote in
news:IX*****************@nwrdny02.gnilink.net:
I am trying to get the average amount current, over30, over
60, etc..... for my report. I have the total of the balance,
total of Currnet, Over 30, etc. but unable to get the Average
percent of each that is currnet, over 30 ,etc..... Since my
sum field is unbound I can't run an avg([Total_Current] \
[Total_Balance]). How can I get this to work?
Thanks,
Greg


I don't know how your report is set up, but an average of your
[total_current] \ [total_balance] !should! be equal to the average
of [current]\[balance] for the same grouping of records.

Bob
Nov 12 '05 #2

P: n/a
Well after banging my head I think I found why it was not given me the right
results. I have been trying eveything but changing the "\" to "/" now it
work!!!! Thanks once again Bob for the help!!!! Hopefully somdeday I can
return the favor!!!
Greg
"Bob Quintal" <bq******@generation.net> wrote in message
news:94******************************@news.teranew s.com...
"Greg" <gk******@itlan.net> wrote in
news:IX*****************@nwrdny02.gnilink.net:
I am trying to get the average amount current, over30, over
60, etc..... for my report. I have the total of the balance,
total of Currnet, Over 30, etc. but unable to get the Average
percent of each that is currnet, over 30 ,etc..... Since my
sum field is unbound I can't run an avg([Total_Current] \
[Total_Balance]). How can I get this to work?
Thanks,
Greg


I don't know how your report is set up, but an average of your
[total_current] \ [total_balance] !should! be equal to the average
of [current]\[balance] for the same grouping of records.

Bob

Nov 12 '05 #3

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.