By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
424,948 Members | 663 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 424,948 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

SubForm Refresh

P: n/a
Rob
Hi,

I have a application in Access 2000.The subform has a few combo
boxes.These are for groups,divison ,names and department respectively
and each combo box is dependent on the value selected of the preceding
combo.It works fine and the requeries are good.My problem is when i
scroll the records on the Main form, at times the combo boxes on the
subform display the entries and most times the entries are not visible
even though the records are on the table.(When this happens,I click
the first combo then the second combo entry is visible again and so
the the third etc..)I tried the refresh of the subform on the current
Event of the main form,but the result is the same.What should i do to
make the entries visible all the time when i scroll?

Thanks
Rob
Nov 12 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
On 9 Oct 2003 04:24:42 -0700, ch*******@yahoo.com (Rob) wrote:
Hi,

I have a application in Access 2000.The subform has a few combo
boxes.These are for groups,divison ,names and department respectively
and each combo box is dependent on the value selected of the preceding
combo.It works fine and the requeries are good.My problem is when i
scroll the records on the Main form, at times the combo boxes on the
subform display the entries and most times the entries are not visible
even though the records are on the table.(When this happens,I click
the first combo then the second combo entry is visible again and so
the the third etc..)I tried the refresh of the subform on the current
Event of the main form,but the result is the same.What should i do to
make the entries visible all the time when i scroll?


I think it could have something to do when the fields used in the SQL
of your combobox are not in the recordset behind the subform. I
suggest you give this one a try. Don't know for sure however.
--
bebelino
Nov 12 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.