By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
426,247 Members | 1,989 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 426,247 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Deploy modified Front End

P: n/a
Hi all,

I made some changes to an access front end (Access 2000
mdb).
I also relinked the tables before deploying the new version.

They worked fine from my machine (on a network) but not
from another users machine.
When I tried it from the user's machine it said another user
was using the database but no one (including me was
accessing the database).

Any clues appreciated.
Maur
Nov 12 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
2 Replies


P: n/a
> I made some changes to an access front end (Access 2000
mdb).
I also relinked the tables before deploying the new version. They worked fine from my machine (on a network) but not
from another users machine.
When I tried it from the user's machine it said another user
was using the database but no one (including me was
accessing the database).


Do you have a hidden form with a timer running? If so, close it and try
again.

Peter

--
No mails please.
Nov 12 '05 #2

P: n/a
Thanks, Peter. No I do not have a timer form or any other
opened.

Maur
"Peter Doering" <no****@doering.org> wrote in message
news:bl************@ID-204768.news.uni-berlin.de...
I made some changes to an access front end (Access 2000
mdb).
I also relinked the tables before deploying the new version.
They worked fine from my machine (on a network) but not
from another users machine.
When I tried it from the user's machine it said another
user was using the database but no one (including me was
accessing the database).


Do you have a hidden form with a timer running? If so,

close it and try again.

Peter

--
No mails please.

Nov 12 '05 #3

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.