By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
426,139 Members | 1,247 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 426,139 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

access installed slows app?

P: n/a
I have a client with an Access 2000 app that experiences huge (12+
min!) delays when loading the main form. The app is split, database
is on a server.

We've noticed that if a workstation only has the app (front end)
installed, then the performance is fine. If the workstation has
installed Access 2000 itself in addition to the app, then the delay
occurs.

Not being an Access developer myself, is there something obvious we're
missing?

Thanks!
Nov 12 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
Best collection of performance and corruption-avoidance information and
links that I know about is at MVP Tony Toews' site,
http://www.granite.ab.ca/accsmstr.htm. Take a look there and see if there
aren't a few applicable items.

Larry Linson
Microsoft Access MVP

"Erik Cole" <er*******@hotmail.com> wrote in message
news:20**************************@posting.google.c om...
I have a client with an Access 2000 app that experiences huge (12+
min!) delays when loading the main form. The app is split, database
is on a server.

We've noticed that if a workstation only has the app (front end)
installed, then the performance is fine. If the workstation has
installed Access 2000 itself in addition to the app, then the delay
occurs.

Not being an Access developer myself, is there something obvious we're
missing?

Thanks!

Nov 12 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.