By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
448,537 Members | 926 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 448,537 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

code buttons not working

P: n/a
Hi,

I'm a programmer who's having a problem with an Access installation.
I have a client for whom I've made an app with lots of code and it
works fine on one of his computers but on the other one none of the
buttons work. This is the exact same code.

I know it's not the code because I can run it from the immediate
window with a call statement. We've re-installed it several times,
the whole thing windows and Access. Another point is that everytime I
open access on her computer it's does some installation (installing
componets) procedure.

The version of windows 2000 and the version of access on both is
Access 2002.

If anyone has any ideas I would greatly appreciate it.

Thanks,

Joanne
Nov 12 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
ac***********@yahoo.com (Joanne) wrote in message news:<e1**************************@posting.google. com>...
Hi,

I'm a programmer who's having a problem with an Access installation.
I have a client for whom I've made an app with lots of code and it
works fine on one of his computers but on the other one none of the
buttons work. This is the exact same code.

I know it's not the code because I can run it from the immediate
window with a call statement. We've re-installed it several times,
the whole thing windows and Access. Another point is that everytime I
open access on her computer it's does some installation (installing
componets) procedure.

The version of windows 2000 and the version of access on both is
Access 2002.

If anyone has any ideas I would greatly appreciate it.

Thanks,

Joanne


Just a shot in the dark (the only place to drink!) -
did you try doing any of this stuff as at least Local Admin? It
sounds like something is trying to access the HKEY_LOCAL_MACHINE key
in the registry and failing, so it tries it every time you run the
code... If you make that user a local admin/domain admin and then run
the code, does it work?
Nov 12 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.